.

10 Tendinte noi de Fashion in 2021

 

Ce se poarta in 2021?

10 Tendinte noi de Fashion in 2021

 

Fiecare fashionista adora sa fie cu un pas inainte, dorind să afle ce tendinte de moda vor fi relevante anul viitor în materie de haine, manichiura, culori și machiaj. Trecerea dintre sezoane este mereu o provocare pentru casele de modă care dictează tendintele în materie de moda.

In urmatoarele randuri va prezetam 10 tendinte noi de fashion in 2021:

 

  1. Articole din Tweed
    Au inceput sa se strecoare in tendinte si castiga rapid teren tot ce inseamna articole din tweed. In special sacouri si fuste, dar si rochii. Decorate cu butoni rotunzi aurii, albi sau argintii, acestea vor fii o piesa de rezistenta in anul 2021.
     

  1. Carouri

Desi o buna bucata de vreme nu s-au mai purtat, au revenit in forta si vor cuceri anul 2021 impunându-se pe fuste, bluze, rochii sau chiar pantofi. Camasile cu carouri sunt un must have anul acesta.
 

  1. Hardcore

Un look dominant, puternic, în care negrul predomina, cu corsetul element de baza, este propunerea designerilor pentru anul 2021.
 

  1. Franjuri extreme

De la rochii de seara cu accente, la fuste midi purtate în combinații dintre cele mai neasteptate, franjurii sunt prezenti si anul acesta in must-have-ul tendintelor.
 

  1. Argintiu

Paiete, cristale şi pietre, argintiul dă stralucire orcarei tinute de gală, dar poate fii incadrat ca accent si in tinutele de zi cu zi.
 

  1. Umeri dramatici

Umerii supradimensionati continua să se poarte in 2021. Fie ca vorbim de bluze, maiouri sau rochii, acestia sunt un element care nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba.
 

  1. Catifea

Eleganta si de mare finete, catifeaua a cucerit trendurile si in 2021.
 

  1. Hippie

Influenţa folk în stilul clasic este şi in 2021 la mare cautare. Imprimeuri florale, fuste lungi, volane şi piele maro, toate aceste elemente combinate arata impecabil într-o tinuta pentru trecerea dintre sezoane.
 

  1. Stil exagerat

Un styling eclectic, alternativ, este oricand binevenit. Camasi cu imprimeuri halucinante, fuste peste pantaloni, volane din material pretioase, imprimeuri combinate aparent fara control, nu te sfii sa le combini cum vrei.
 

  1. Gulere

Din dantelă, din piele, din poplin, detasabile sau nu, cu forme geometrice, feminine sau retro, gulerele sunt un accesoriu în sine si scot orice tinuta din anonimat.

​​​​​​Culorile anului 2021

Culorile la modă 2020-2021 ne vor încânta prin prospețimea nuanțelor de verde, luminozitatea tonului galben și moderarea paletei maro.
Desigur, sunt incluse nuanțe precum roșu, roz, zmeura, violet, dar aceste variații de culoare vor fi mai calme și restricționate.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri / 09:00 - 17:30

0721.582.426 office@maddiva.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!