.

10 Articole Vestimentare Necesare Oricarei Femei

10 Articole Vestimentare Necesare Oricarei Femei

 

Nu trebuie neapărat să fii o adevarata fashionista sa ai o garderoba bine pusa la punct, trebuie doar sa ai acele piese care sa te defineasca și sa vorbeasca despre personalitatea ta. Multe dintre noi nu știm însa cum sa ne organizam garderoba,  ajungând la concluzia ca nu avem ce purta, în ciuda celor 3 dulapuri pline de haine :)

Unele piese sunt nemuritoare așa că nu e obligatoriu să fii permanent în ritm cu trendurile actuale prezentate pe marile podiumuri de modă sau în revistele de specialitate.

Exista însa, cateva articole vestimentare fara de care garderoba noastra ar fi incompletă. Iata 10 lucruri care nu trebuie să lipsească din dressing-ul unei femei:

 

  1. Rochie Eleganta

Noi atunci cand ne gandim la o rochie eleganta spunem clar ca e vorba despre ”The Little Black Dress”, impusa de Coco Chanel cu peste 80 de ani în urma.

Negrul reprezintă o culoare atat seducatoare cat și impunatoare. O culoare ce exprima eleganta. Rochia originala urmeaza linii simple, si nu se încadreaza într-un trend anume. A devenit o piesa statement chiar daca odata cu trecerea timpului a fost reinventata sub mai multe forme.

  1. Paltonul

Un alt obiect vestimentar care ar trebui să fie de nelipsit este cu siguranta un palton. Fie ca vorbim de un palton negru gros de iarna, sau unul bej subțire de primăvară, este bine să îl avem mereu la-ndemana.

  1. Camasa Alba

Cu o camasa alba si putina creativitate poti crea zeci de tinute, de la office la casual, chiar si elegant. Desi se spune ca este un articol de zi, poate face cu usurinta tranzitia de la un look office la unul de seara.

  1. Pereche De Jeansi

Se pot purta la absolut orice. Cauta un model care sa se potrivească siluetei tale și ai terminat. Pot fi purtati cu camasa, tricou, pulover, tenisi sau pantofi cu toc. Aceasta piesa vestimentara nu se va demoda ever, asa ca e clar una din cele 10 pe care trebuie sa le ai în garderoba. 

  1. O Pereche De Pantofi Sport

Pantofii sport pot fi usor integrati în tinutele casual, sunt mega comozi și nu se poarta doar cu tricou cum tindem sa credem. Pot fi ușor combinați și cu o fustă stil casual și cu o bluză. Ii poți purta chiar și la birou cu o pereche de jeansi, o camasa alba si un sacou.

  1. Fusta

Poti alege sa ai o fusta ce iti urmeaza linia corpului, una mai larguta si lejera, dar lungimea trebuie să fie aleasa inteligent cand vorbim doar de o fusta în garderoba.

  1. O Pereche De Pantofi Cu Toc

Pantofi cu toc sunt ideali pentru o tinuta de seara sau o intalnire business, pantofi cu toc au fost purtați de femei de-a lungul a sute de ani. Asa ca daca vrei sa te simți supla și eleganta you must have a pair. Tocurile iti vor ridica mult gradul de feminitate. 

  1. Poseta

Poseta poate fi cheia pentru stilul tau. Atunci cand trebuie sa optam doar pentru o poseta in garderoba, va sugeram sa alegeti o poset neagra de dimensiune medie, acesta nu se va demoda atat de usor incat sa fi nevoita sa o schimbi de la un sezon la altul.

  1. Palaria

Palaria a devenit foarte importanta în moda contemporana. Mai nou purtam palarii colorate, accesorizate cu brose sau flori, iarna sau vara, sunt amprenta stilului nostru. Palaria te ajuta sa te faci remarcata oriunde și sa iesi din zona ta de confort.

  1. Geaca Neagra De Piele

Nu contează daca vorbim de piele naturala sau ecologica, pentru mine o geaca neagra de piele, cambrata pe corp, transforma orice tinută la 180°.

 

Avem stiluri diferite, dar toate vrem să fim frumoase și sa iesim în evidenta. Vrem sa ne accentuam punctele forte și sa ascundem imperfecțiunile corpului nostru. Avem vesnic discuția cu dulapul: “Cu ce ma îmbrac azi?”, atunci cand e full de haine.

De aceea am propus aceasta garderoba cu piese de baza pentru a-ti veni în ajutor.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri / 09:00 - 17:30

0721.582.426 office@maddiva.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!